Szkeptikus Társaság

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gyanús weboldal felboncolva - Fuel Shark

Figyelemre méltó módon szedi darabokra - nem a kütyüt, hanem az azt reklámozó - weboldalt az Amindenit blog szerzője Újabb ordas nagy átverés: Fuel Shark Saver című cikkében. Rávilágít a lelkes hozzászólók tanúságtételének valódi hátterére (a poént itt nem lőjük le, tessék elolvasni a cikket), az ilyen oldalakon előforduló fényképek eredeti forrsának felderítési technikáira, és még a Szkeptikus Blog villanyóra lassítóról szóló cikkére is hivatkozik.

Facebook
vitaterep

 

Mi ez a hírfigyelő?

A Hírfigyelőben olyan - főleg magyar nyelven megjelent - hírek közül szemezgetünk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az általunk tárgyalt témakörökhöz. Ritkábban beveszünk egy-egy érdekesebb tudományos hírt - csak azért, mert valamiért különlegesnek tartjuk.

A híreket könnyed formában tárgyaljuk; hozzáfűzzük véleményünket, gondolatainkat. Válogatásunk, tárgyalásunk szubjektív, bár igyekszünk a híreket a tudomány nézőpontjából értékelni. Mi is tévedhetünk, ezért mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyugodtan kételkedjen, és járjon utána információinknak!

Kövess a Twitter-en Facebook-oldalunk
Hírlevél

Copyright © 2018 Szkeptikus Társaság. Minden jog fenntartva.
Joomla!