Szkeptikus Társaság

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Hogy keressünk eltűnt repülőgépet

Eltűnt repülőgépet többféleképpen kereshetünk. Kiöregedett paranormális guruk, akik menetközben már be is vallották, hogy eddig egész életükben átverték híveiket és mégsincsenek pszí képességeik, megpróbálhatnak visszatérni a médiába úgy, hogy felajánlják távolbalátó képességüket. Mások, akik inkább a technikában bíznak, böngészhetnek műholdas képeket.

A hét elején Uri Geller Twitteren jelentette be, hogy segítséget kértek tőle az eltűnt 370-es járat felkutatására. Geller híveit kérte, hogy segítsenek koncentrálni. Közben az amerikai DigitalGlobe cég műholdas felvételeket közöl és felhívást tett közzé, hogy azokon lehet keresni a gép nyomait. Kellemes időtöltést - akármelyik módon!

Facebook
vitaterep

 

Mi ez a hírfigyelő?

A Hírfigyelőben olyan - főleg magyar nyelven megjelent - hírek közül szemezgetünk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az általunk tárgyalt témakörökhöz. Ritkábban beveszünk egy-egy érdekesebb tudományos hírt - csak azért, mert valamiért különlegesnek tartjuk.

A híreket könnyed formában tárgyaljuk; hozzáfűzzük véleményünket, gondolatainkat. Válogatásunk, tárgyalásunk szubjektív, bár igyekszünk a híreket a tudomány nézőpontjából értékelni. Mi is tévedhetünk, ezért mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyugodtan kételkedjen, és járjon utána információinknak!

Kövess a Twitter-en Facebook-oldalunk
Hírlevél

Copyright © 2018 Szkeptikus Társaság. Minden jog fenntartva.
Joomla!