Szkeptikus Társaság

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Magyar tudományos podcast indult

Magyar nyelvű tudományos podcastot indított a Critical Biomass blog szerzője Varga Máté és a Szertár blog szerzője Zsíros László Róbert Impakták néven. A podcast forma egy internetes rádióműsornak felel meg, amely rendszeres időközönként jelenik meg és hangfájl formátumban letölthető. Aki több podcastot is figyelemmel akar kísérni, regisztrálhat rájuk valamilyen podcast kezelő szoftverrel, amely automatikusan letölti a figyelt podcastok legújabb adásait.

Úgy látjuk, hogy jelenleg még nincs RSS feed-je a podcastnak, de vélhetően ennek is hamar eljön az ideje. Addig is egyedileg letölthető az aktuális műsor.

Podcast: Impakták - 01 - 2014 Augusztus

Facebook
vitaterep

 

Mi ez a hírfigyelő?

A Hírfigyelőben olyan - főleg magyar nyelven megjelent - hírek közül szemezgetünk, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az általunk tárgyalt témakörökhöz. Ritkábban beveszünk egy-egy érdekesebb tudományos hírt - csak azért, mert valamiért különlegesnek tartjuk.

A híreket könnyed formában tárgyaljuk; hozzáfűzzük véleményünket, gondolatainkat. Válogatásunk, tárgyalásunk szubjektív, bár igyekszünk a híreket a tudomány nézőpontjából értékelni. Mi is tévedhetünk, ezért mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy nyugodtan kételkedjen, és járjon utána információinknak!

Kövess a Twitter-en Facebook-oldalunk
Hírlevél

Copyright © 2018 Szkeptikus Társaság. Minden jog fenntartva.
Joomla!