Kiakadt az ezométerem a hétvégén a TV2-n

Szombat, Magellán a TV2 ismeretterjesztő magazinja: Gyógyító energiák: az orvostudomány helyett a kéz ereje is megoldás lehet? Van, aki leletekkel bizonyítja, hogy csodás energiáknak köszönheti az életét. Hőkamerával keresik a választ a megmagyarázhatatlanra…

Egy professzionálisnak kinéző hőkamerával figyelték, hogy mi történik, ha táltos gyógyítónk két - egymástól 10 cm-re tartott tenyere közé a beteg Mari néni beteszi a saját kezét. "Érdekes módon" a hőkamera szerint a három kéz közti szűk légrésben a levegő hőmérséklete emelkedni kezdett. "23.2 fok... 23.7,... 24 fok. Erre nincs magyarázat, mégis történik" - hallotuk a műsorvezetőt. Ja, persze huszon-valahány fokokról beszélünk, nem pedig mondjuk kilencvenről - de akár csak negyvenről! Hallottak ezek olyasmiről hogy hősugárzás? Argumentum ad ignorantiam - azaz tudatlanságból fakadó érvelés. No de egy kvázi tudományos műsorban???

Vasárnap, Frizbi Hajdú Péterrel. Pataki Attila roksztárunk meséli el, hogy őt többször elrabolták az ufók. Asztalra fektették, megvizsgálták stb. Ezenkívül úgyis vége lesz a világnak 2012-ben. Ő se olvasta Nostradamust, mert akkor tudná, hogy már idén meg lesz tartva a világvége.