Most segíthetsz! Szervezz be még egy embert a kongresszusra!

Finisébe érkezik lassan a szeptember 17. és 19. között megrendezésre kerülő 14. Európai Szkeptikus Kongresszus kampánya. 18 nap van hátra és vannak még szabad helyek. A rendezvény egyik fő célja, hogy új embereket is bevonjon a mozgalomba.

Most te is segíthetsz! Szervezz be még egy embert a kongresszusra! Ez csak néhány perces munka neked, de a mozgalomnak sokat számít.

Ez most ideális lehetőség arra, hogy áttekintsd, mi is érdekli a kritikus gondolkodás fontosságát képviselő szkeptikusokat! 23 előadás hazai és nemzetközi előadóktól, közöttük olyanoktól, akik jelentős szerepet játszanak a racionális világszemlélet terjesztésében Európa-, sőt világszerte. Parapszichológia, asztrológia, csontkovácsolás, akupunktúra, homeopátia, csodák, evolúciótagadás, örökmozgók, magyarok eredete, földönkívüliek, titkos iratok, szellemek, 2012-es világvégejóslatok, miszticizmus. Beszámolók első kézből: Hogyan alakul ki világméretű kampány abból, ha beperelnek hitelrontásért a csontkovácsok? Hogyan szervezz utcai akciókat annak bemutatására, hogy a homeopátiás szerekben nincs semmi? Mit jelent a média számára a tudomány és a tudománytalanság? Hogyan szivárog be a román politikába és oktatásba az áltudomány, ezotéria?

Információ és regisztráció: http://kongresszus2010.szkeptikus.hu/