A Szkeptikus Kongresszus előadói: Joe Nickell

Joe NickellJoe Nickell:
Szigorúan bizalmas! Titkos paranormális kutatások
2010. szeptember 19., 09:30

Joe Nickell a Committee for Skeptical Inquiry főállású "paranormális helyszínelője", kutatója. Többek között foglalkozott a Nazka-vonalak rejtélyével, ufó megfigyelések, szellemjárta házak, egyházi relikviák és egyéb történelmi dokumentumok vizsgálatával. A Skeptical Inquirer rendszeres szerzője. Korábban színpadi bűvész is volt.

 

Most, hogy a kongresszus alkalmából Magyarországra látogat a "modern Sherlock Holmes", vagy ahogy még nevezik "az igazi Scully", nem csak előadást fog tartani a paranormális jelenségek kutatásával kapcsolatos tapasztalatairól, hanem meglátogat néhány misztikus helyszínt is, mint például a tápiószentmártoni Attila-domb, vagy a Föld szívcsakrája a Pilisben.

Részletes információ a három napos angol nyelvű kongresszusról a kongresszus2010.szkeptikus.hu oldalon található, ahol egyben regisztrálni is lehet. A részvételi díj 8000 Ft, ami magában foglalja a szombati ebéd költségeit is. Mivel a regisztrációs díjak nem fedezik a kongresszus megrendezésének költségeit, ezért szívesen fogadunk további hozzájárulást is.