Egy újabb rákgyógyszert hirdető körlevél az Iwiw-en

A Németh Gábor nevű Iwiw felhasználó saját bevallása szerint rendkívül maximalista ember. Németországban töltött 14 évet, hazatérte óta azon van hogy rádöbbentse honfitársait mennyire le vagyunk maradva az egészségügyben. Olyan problémáktól szenvedünk ami európai szomszédainknál semmiségnek számítanak. Ezért aztán egy csoda rákgyógyszerről küld szanaszét az Iwiw-en leveleket.

FELADÓ: Németh Gábor [Doki]
TÁRGY: Fontos információ a DAGANATOS betegségekkel kapcsolatban...

Üdvözlöm!

Előre is elnézést kérek, hogy ismeretlenül zavarok! Néhány kollégám és ismerősöm összeállított egy honlapot (kutatási anyagokkal, tapasztalatokkal) az asztaxantin nevű anyagról, amelyet ma már hatékonyan használnak daganatos betegségek kezelésére. Az asztaxantint tartalmazó készítmény neve Imune, egy német doktornő, Dr. Keywan Grashoff kutatta ki, az ő munkásságáról is olvashat.

A honlap címe: http://bit.ly/astaxanthin-imune

Nagyban segítené a munkánkat, ha továbbküldené másoknak ezt a levelet, hogy minél több emberhez eljusson. Amennyiben kétségei lennének, nyugodtan mutassa meg orvos ismerőseinek a honlapot!

További szép napot kívánok Önnek!

A weboldalon explicit betegséget megelőző és daganatot gyógyító kijelentések szerepelnek:

Asztaxantinnal a rák ellen!

Az Imune 8 európai országban van forgalomban. A készítmény kapszula formában kerül előállításra. Egy havi adag ( 1 doboz ) 180 kapszulát tartalmaz. Garantáltan mellékhatás mentes!

Az Imune hatását már a kezdeti időszakban érzi a fogyasztó. A több száz vásárlónál ( folyamatos visszajelzéseik alapján ) már az első hetekben daganat visszaszorító eredményt ért el.

Asztaxantinnal a rák ellen!


Az Imune 8 európai országban van forgalomban. a készítmény kapszula formában kerül előállításra. Egy havi adag ( 1 doboz ) 180 kapszulát tartalmaz. Garantáltan mellékhatás mentes!


Az Imune hatását már a kezdeti időszakban érzi a fogyasztó. A több száz vásárlónál ( folyamatos visszajelzéseik alapján ) már az első hetekben daganat visszaszorító eredményt ért el.

Németh Gábor néven láthatóan többszörös regisztráció történt (ugyanazokkal az adatokkal) az Iwiw-en. Barátai közt szerepel a szintén többszörösen regisztrált Dr. Molnár András nagyon hasonló bemutatkozó szöveggel:

Abszolút optimista vagyok! Maximális precizitással végzem a munkámat, és nagyon szeretek az embereken segíteni! Minimum számomra nem létezik, mottóm: Ne csak próbáld, hanem csináld is!

12 éve dolgozom egészségügyi területen, szakterületem az immunológia, Németországban szereztem a tapasztalataim nagy részét neves orvosoktól. Inkább részesítem előnyben a természetes gyógymódokat, mint a szintetikus, mesterséges megoldásokat.